PIŠITE NAM

Tel: +386 41 343 656 

Our partners:

logo.png
balkan_logo.jpg
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  POČITNIŠKA HIŠA  
 

Dobrodošli v Prlekiji

Želite edinstven umik iz vsakodnevnega okolja in odklop od rutine? V počitniško hišo Podhamer se skrijete v miren in udoben kotiček na poti do nebes – na pomolu vinskih goric, sredi visokih trav in na dosegu prvih ter zadnjih sončnih žarkov v dnevu.

 

Nastanitev

V počitniški hiši Podhamer nudimo dve hiški/enoti. Podhamer A nudi prenočišča do 6 osebam - na razpolago sta dve spalnici in prostor z dodatnim ležiščem. Podhamer B nudi prenočišča 7 osebam v treh spalnicah. Po vaši želji lahko poskrbimo še za dodatna ležišča.

 

Nudimo vam

Mirno lokacijo - primerno za družine
Wifi
Najem koles
Kopalnico s tušem
Dnevni prostor s TV
Lokalno desko, likalnik, fen
Udobno in prijetno bivanje
Zastekljeno teraso (Podhamer A)
Žar
Uporabo krušne peči
Pralni stroj
Parkirišče
Brezplačno uporabo otroškega bazena
Centralno ogrevanje
Klimatsko napravo
Bilijard (Podhamer A)
Hladilnik in zamrzovalnik
Opremljeno kuhinjo
Pomivalni stroj
Možnost uporabe plodov iz sadovnjaka in vrtnin iz vrta (odvisno od letnega časa)

Vinska klet

V počitniški hiši Podhamer (Podhamer A) se nahaja majhna in skrivnostna vinska klet, kjer se ob soju sveč in v prijetnem hladu pričara vzdušje za pokušino izbranih lokalnih vin, ki si jih lahko postrežete kar sami. V kolikor ste bolj radovedne sorte ter želite podrobnejše spoznavanje vin pa vam organiziramo tudi degustacijo z vinskim svetovalcem.

 
 

Masaža pod nebom

Masaža tukaj na vrhu hriba s spremljavo zvokov narave je poseben privilegij, ki si ga lahko privoščite, še posebej, če je za vami dolg in aktiven dan.

 

Kolesarjenje

Nobena pot ni tako lepa, kot tista, ki jo premerimo sami. Pustite avtomobil na parkirišču in Prlekijo

spoznajte z močjo lastnih nog – na kolesu!

Na konju po reki Dravi

Jezdenje konj je že dolgo prepoznano kot "kraljevski" terapevtski tretma za telo in duha. Poznate občutke, ki jih vzbuja stik s tako mogočno živaljo kot je konj? Občutek svobode. Notranje zadovoljstvo. Prerojensot. Samozavest. Ste za?

 

Pricelist

 

Dnevni najem Počitniške Hiše

Cene so informativne. Vključujejo najem, stroške elektrike, vode, ogrevanja, posteljnino, brisače, krpe in končno čiščenje.

Ostale možnosti

 
Terme

 

Za tiste, ki uživate v termalnih kopališčih so nedaleč stran številna kopališča: Bioterme Mala Nedelja, Terme Banovci, Terme 3000, Moravske Toplice, Terme Lendava in Zdravilišče Radenci.

Golf

Tudi ljubitelji igre golfa pridete na svoj račun. Le 40 minut vožnje vas loči do golf igrišča Livada v Moravskih Toplicah. Primerno je tako za začetnike kot za izkušene igralce golfa.

Tradicionalne, doma pridelane prleške dobrote

V neposredni bližini počitniške hiše Podhamer se lahko ustavite v prijetni iz lesa izdelani majni trgovini kmetije Trstenjak, kjer prodajajo različne 100 % naravne sokove, različna posušena sadja in semena, doma pridelani kis in še marsikaj.

Ribolov

V Prlekiji je ogromno ribnikov in tekočih vod, ki so odlična priložnost za ribiške navdušence. Ni se potrebno peljati daleč in že boste lahko izbirali ribičijo po vaših željah.

Tenis in kopanje

V mestu Ljutomer je mogoče igrati tenis - v neposredni bližini teniškega igrišča je kopališče kjer lahko igrate tudi odbojko na mivki ali mali nogomet.

Rafting na reki Muri 

 

Če imate radi pustolovščine vam predlagamo spust po reki Muri z izkušenimi vodniki, ki poznajo vsak kotiček vznemirljive reke.

 

Galerija

1/3
 
Slovensko letališče

Letališče Jože Pučnik - Brnik

Kako do nas?

Hrvaško letališče
Zagreb - Letališče Zagreb
Avstrijska letališča

Gradec - Letališče Feldkirchen
 

Celovec - Letališče Klagenfurt 

Po dogovoru vas pridemo iskat na vašo zadnjo železniško postajo v Ljutomeru in vas odpeljemo do počitniške hiše (10 minut vožnje).